fredag 22. april 2011

Prøving og feiling,

Kjøpte for en tid tilbake lås til noen punger. Kjøpte også mønsteret til Bente Malm, "Små punger og brillehus", men fant ut at mønstrene som hun hadde laget, ikke passet for de låsene jeg hadde kjøpt. Derfor ble det tegning, klipping, sying, oppspretting og ny sying. Deretter tegning, klipping, sying osv på nytt. Kastet et par utkast, og fant ut at jeg bare skulle sy med ytterstoff og for til jeg fant riktig størrelse og fasong. Brukte kun noe gammelt stoff som ikke kom til å bli brukt til noe i det hele tatt. Så den ferdige pungen dere ser på bildet kommer kanskje til å bli brukt en stund og så blir den sprettet av låsen og det vil bli sydd en ordentlig en med tynn vatt i og finere stoff og kanskje litt pynt. Dette er kun en "prototype". Har også tatt bilder av noen av mønsterdelene jeg har prøvd meg på. Den hvite er helt selvlaget og er mønstret til den ferdige pungen. Den lille uferdige pungen har mønster fra Stoff og Stil. Det er den minste av  de tre blå, alle de kommer fra gratismønster fra Stoff og Stil, og den lilla er fra Bente Malm sitt mønster.

4 kommentarer:

 1. Flink du er -blei jo fin den! Trur jammen eg skal prøve om eg får laga meg ein også - kjøpte stoff, pynt og mønsteret til Bente for leenge sida ...men er ikkje kome lenger ...Takk for inspirasjonen :)

  SvarSlett
 2. Denne var jo kjempefin!! Dette får du til.....;o))

  SvarSlett
 3. For ein nydeleg lås på den oransje pungen! Ser for meg ein pung i speilfløyel med masse frihandsquilting til den der. Veldig bra resultat av den utprøvinga di, da.

  SvarSlett
 4. Den ble da kjempebra til slutt.
  Jeg har lagt med som følger til bloggen din.

  Astrid

  SvarSlett